[Walesin Leijonat]


  Walesin Leijonat »

Tervetuloa sivuille!

Walesin Leijonat, (lyh. WaLe, ent. VV-team, Unjoggers/Unihookers, WLM ym.), on monialainen harrastelijatason urheilujoukkue, joka toimii Rovaniemi - Oulu akselilla nykyään kuitenkin pääasiassa jalkapallon saralla. Aikaisemmin joukkue oli, eri nimellä tosin, tunnettu myös salibandyn alueella tehdyistä aluevaltauksistaan.

Muutamaan otteeseen taitojaan Rovaniemen ja Oulun puulaakijalkapallossa väläyttänyt nuorekas joukkue koostuu lähinnä entisistä rovaniemeläisistä sekä Rovaniemeltä muualle (lähinnä Ouluun ja pääkaupunkiseudulle) emigroituneista opiskelijoista. Pelaajien ikäluokat huitelevat vuosien 1977 ja 1982 välillä, mutta joitain suuriakin poikkeuksia on nähty sillä rikkinäinen joukkueemme joutuu harmittavan usein turvautumaan muualta, pääasiassa entisen Jugoslavian ja Kaukoidän alueelta, tuleviin lainapelaajiin.

Joukkueen erityistuntomerkkeihin kuuluu lähestulkoon jokaisen syötön päättävä napakka vittu ja keskitystilanteissa yhteen ääneen kajahtava En-buske! Mainittakoon vielä pelialueen kokonaisvaltainen hyväksikäyttö. Syötöt suuntautuvat pelikentällä oikeaoppisesti aina ns. "tyhjään tilaan".

Nykyisellään WaLe harjoittelee kesäaikaan Oulun Normaalikoulujen hiekkakentillä Kaijonharjulla sekä Rinteen- ja Rajavartioston kentillä Rovaniemellä. Talviaikaan joukkue on tähän asti keskittynyt omatoimiseen lihas- ja kuntoharjoitteluun tulevan kesän haasteita silmälläpitäen.

 

 

 


   
 

Copyright © 2003-2021 Walesin Leijonat