Championship Manager 3 (01/02) -peliopas

Tervetuloa, hyvä CM-ystävä!

Championship Manager 3 (01/02) on lontoolaisen pelitalo SIGames:n tekemä ja Eidos Interactive:n julkaisema palkittu jalkapallomanagerisimulaatio. Sitä pidetään manageripelien ylivoimaisena ykkösenä sen pitkän kehityshistorian sekä laajan ja tarkan tietokannan ansiosta. Pelin vetovoimaa lisää 26 eri maan sarjat sekä yli 100 000 reaalimaailman pelaajan, managerin ja valmentajan yksityiskohtainen tietokanta historiatietoineen. CM-pelisarja on kokonaisuudessaan yhä maailmalla eräs eniten myydyistä PC-peleistä!

HOX! Tämä opas käsittelee vuonna 2002 ilmestynyttä Championship Manager 3 (01/02) -peliä, mutta soveltuu monelta osin myös nykyisiä CM- ja FM-pelisarjoja pelaaville. Esimerkiksi harjoittelu, taktiikka ja kaupankäynti on säilynyt nykyversioissakin melko samanlaisena. Toivottavasti löydät sivustolta jotain hyödyllistä!

Tämä opas sisältää:

Opas on kokoelma lukuisista englanninkielisistä lähteistä (ks. linkit) suomennettua tekstiä ja perustuu osittain omaan pelikokemukseeni CM:n parissa aina CM 1:stä (julkaistu v. 1992) lähtien. Lähteinä on käytetty Internetissä olevia englanninkielisiä CM3-pelioppaita, muita dokumentteja ja CM-aiheisia keskustelufoorumeita.

Lataa ilmainen demo

Siirry kappaleeseen 1. Pelin aloittaminen »