Henrik Ojamaa

Henrik Ojamaa debytoi RoPSin paidassa.

Jo 11 ottelua ilman voittoja ja liigajumboksi pudonnut RoPS matkusti FC Interin vieraaksi etsimään parempaa pelivirettä. Joukkueelta oli sivussa pitkä liuta pelaajia (Götzl, Rivera, Muinonen, Isteri, Qerimi, Gröhn), mutta mukaan saatiin peliluvan saanut virolainen Henrik Ojamaa.

RoPS aloitti ensimmäisen jakson ainakin odotuksiin nähden varsin pirteästi. Vaikka FC Inter pitikin enemmän palloa, sai RoPS rakennettua tällä kaudella valitettavan harvinaisiksi jääneitä hyökkäyksiä. Vieraat olivat siirtyä jopa johtoon ottelun 13. minuutilla, kun Mika Lahtinen poimi pystysyötön ja laukoi tulisesti, mutta Interin maalivahti Markus Bahne venyi. Pari minuuttia myöhemmin Severi Paajanen sai yhden Interin vaarallisista pystysyötöistä linjan taakse. Kilpajuoksu Etchu Taben kanssa päättyi kuitenkin Paajasen näyttävään sukellukseen ja erotuomari näytti hyökkääjälle korttia. Hallinta siirtyi jakson loppua kohden enemmän kotijoukkueelle. 38. minuutilla Federico Scoppa nakkasi vasemmalta laidalta keskityspallon, jonka korkeimmalle noussut Paajanen pukkasi sisään.

Toisella jaksolla RoPSin ryhti katosi täysin ja joukkueella tuntui olevan vaikeuksia päästä edes vastustajan puoliskolle. Joukkue tyytyi (tai joutui) Mika Ojalan ja Henri Lehtosen prässin vuoksi nakkomaan vain pitkää palloa, jotka hävittiin poikkeuksetta. 2-0 tuli 66. peliminuutilla, kun Alex Nyom lähti turhaan vastaan pieneen kulmaan ajautunutta Joni Kaukoa. Nyom kaatoi Kaukon ja Ojala veti pallon pilkulta alakulmaan. 80. minuutilla vaihdosta kentälle tullut Timo Furuholm veti hyvin kohti maalia ja Lehtonen siirsi reboundin helposti verkkoon. Ottelun lopussa Lada pääsi vielä läpiajoon, harhautti Bahnen, mutta ajautui sitten liian pieneen kulmaan ja Inter-pakit ehtivät maalille. Loppuun ehti sattua vielä epäselvä tilanne, jossa Etchu Tabe ilmeisesti astui maassa maanneen Ojalan päälle ja erotuomari ajoi jenkin suoralla punaisella kentältä.

++ Henrik Ojamaa – Todella pirteitä juoksuja. Huomaa, että on nälkäinen pelaaja. Tällainen kaveri tarvitaan vielä molemmille laidoille.
+ Etchu Tabe – Väänsi voiton Frank Jonkesta. Pelin lopussa tullut punainen erikoinen.
+ Sakari Saarinen – Hyvä liike ja taistelu pitäisi saada tartutettua myös muille. Pallonmenetyksiä, koska muut ei hae pallottomana paikkaa.
– Abahassine – Menetti pallon lähes aina, lukuisia harhasyöttöjä.

Pelaatko futista tai urheiletko muuten? Alennuskoodi 101 -sivustolta löydät koko joukon alennuskoodeja netissä toimiviin urheilukauppoihin, kuten Stadiumille, Budget Sporttiin, Fitnesstukkuun ja moniin muihin nettikauppoihin. Koodeilla saat alennuksia tai muita etuja, kuten ilmaisen toimituksen, kun muistat vain etsiä sellaisen netistä käsiisi ennen tilaamista.

Kommentoi